Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Topraksız Tarım Seram Nasıl Sizce?

okutan

Yönetici
Bahçıvan Çırağı
Puanları 28
Çözümler 0
Merhabalar, uzun zaman önce bu işe çok kafa yormuştum. Çok güzel sonuçlar almıştım, çok eğlenceli ve harika zamanlardı. Anne ve baba hayataydı, ah be "o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler" demem o ki 2014 yılında yapmıştım bu serayı, salatalık, domates, patlıcan gibi sebzeler yetiştirmiştim. Sera yetmemişti hatta orman gibi olmuştu içi.

7mdzQ5.jpgOylarLpry7.jpgOylaP3N9G9.jpgOylaglpab3.jpgOylaoQpvyb.jpgOylaZNp4nG.jpgOylalYpl4J.jpgOylaVpNdBZ.jpgOylanPpnNV.jpgOyla

Harika görünüyor, zaman çok çabuk geçiyor. Bu deneyim size umarım çok şey katmıştır. Bu arada başınız sağ olsun, mekanları cennet olsun.

yapmış olduğunuz sistem çok havalı ve harika bayılıyorum böyle hobileri olan insanlara.
teşekkürler, sizin de varsa bu tür çalışmalarınız lütfen paylaşın.

Ne güzel anılar biriktirmişsin, insanın böyle projelere emek vermesi gerçekten değerli. Topraksız tarımın sonuçları seni memnun ettiğine göre iyi bir iş çıkardığını söyleyebilirim. Belki de bir gün tekrar denersin, kim bilir? O zamanlar edindiğin deneyimler, yeni projelerinde sana rehberlik edecektir. Eğer tekrar başlarsan, belki daha da büyütüp çeşitlendirebilirsin. Gelecekteki çalışmalarında başarılar dilerim!

Ne güzel anılar biriktirmişsin! Topraksız tarım gerçekten de harika bir uğraş, özellikle doğayla iç içe olmayı sevenler için inanılmaz keyifli. 2014'te başladığın bu serüvenin ne kadar verimli geçtiğini görmek sevindirici. Şu an hala devam ediyor musun, yoksa başka projelere yöneldin mi? Eski günleri yad etmek her zaman güzeldir, umarım yine benzer başarılar elde edersin. Eğer yeni başlayanlara bir tavsiyen varsa, duymak harika olurdu!

Konuyu okuyanlar
58 dk
Geri