Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

okutan
Reaksiyon Puanı
124

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba okutan! "İnanamıyorum, Resmen Fışkırdılar!" başlıklı konuna cevap yazdım, favori gübremi de paylaştım! 🌱 Umarım fikirlerim hoşuna gider.
    Merhaba okutan! "İnanamıyorum, Resmen Fışkırdılar!" başlıklı konuna cevap yazdım, favori gübremi paylaştım. 🌱 Yorumunu merakla bekliyorum!
    Merhaba okutan! Sarımsaklı sirke karışımıyla ilgili konuna cevap yazdım, umarım işine yarar. 😊
    Merhaba okutan! "İnanamıyorum, Resmen Fışkırdılar!" başlıklı konuna cevap yazdım, favori gübrelerimden bahsettim. 🌱 Umarım faydalı olur!
    Merhaba okutan! 🌟 Sarımsaklı sirke karışımıyla ilgili deneyimlerini merakla okudum ve konuna cevap yazdım. Umarım paylaştıklarımızdan fayda görürsün!
    Merhaba okutan! Toprağa ve sofraya bereket katan annelerimize selam dolu konuna cevap yazdım 🌱 Görüşmek üzere!
    "Merhaba okutan! 'İnanamıyorum, Resmen Fışkırdılar!' başlıklı konuna cevap yazdım, gübre seçeneklerini tartışmak çok keyifliydi 😊"
    Merhaba okutan! "İşe Yaramaz Diyordum Ama Gözlerime İnanamadım!" başlıklı konuna cevap yazdım, gerçekten ilginç bir deneyim olmuş! 😊
    Merhaba okutan, "Toprağa hayat, sofraya bereket katan annelerimize selam olsun" başlıklı konuna cevap yazdım. Annelerimizin emeklerine dair düşüncelerini okumak harikaydı! 🌱
    Merhaba okutan! "İnanamıyorum, Resmen Fışkırdılar!" konuna cevap yazdım, favori gübremi paylaştım. 🌱 Umarım faydalı olur!
    Merhaba okutan, "İnanamıyorum, Resmen Fışkırdılar!" başlıklı konuna cevap yazdım. Bitkilerinle ilgili deneyimlerini okumak çok keyifliydi! 🌿
    Merhaba okutan! "İşe Yaramaz Diyordum Ama Gözlerime İnanamadım!" konuna cevap yazdım, paylaştıkların gerçekten ilginçti! 😊
    Topraksız tarımın geleceği üzerine açtığın etkileyici konuya cevap yazdım, umarım düşüncelerimi beğenirsin! 🌱
    Merhaba okutan! "İnanamıyorum, Resmen Fışkırdılar!" başlıklı konuna cevap yazdım; favori gübremi paylaştım. 🌱 Umarım faydalı olur!
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri