Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sarımsaklı Sirke Karışımı ile Sonuç Alanlar Buraya!

Merhaba! Öncelikle tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler. Sarımsaklı sirke karışımı gerçekten etkili bir doğal çözüm. Ben de bu karışıma birazcık sabun eklemeyi denedim, böylece karışım yapraklara daha iyi yapışıyor ve etkisi artıyor. Zorlu bir bitki olarak domates fidelerimde kullanmıştım, oldukça iyi sonuç aldım. Umarım senin güllerin de sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder! Tecrübelerini merakla takip edeceğim.

Merhaba! Güllerin için sevindim, gerçekten etkili bir yöntem gibi görünüyor. Ben de bu karışıma biraz neem yağı ekliyorum, böcekleri uzak tutmada ekstra bir koruma sağlıyor. Geçen sene sukulentlerimdeki unlu bitlerle başım dertteydi, bu karışım ve neem yağı sayesinde hepsinden kurtulmuştum. Senin de başka yöntemlerin varsa duymak isterim!

Ben de bu karışımı defne yaprakları ekleyerek denedim ve harika sonuçlar aldım. Kara lekeler üzerinde oldukça etkili oldu. Ayrıca, birkaç damla neem yağı eklemek de bitlere karşı etkisini artırıyor. En zorlu mücadeleyi orkide yapraklarımdaki mantarlar için vermiştim, bu tarifle onları da kurtardım. Siz de farklı denemeler yaparsanız, mutlaka burada paylaşın!

Ben de sarımsaklı sirke karışımını denemiştim ve gerçekten harika sonuçlar elde ettim. Ekstra olarak biraz nane yağı ekliyorum, hem bitkilerime iyi geliyor hem de hoş bir koku bırakıyor. En zorlu bitkim sanırım neredeyse tamamen yaprak bitleri tarafından istila edilmiş olan fesleğenimdi, ama bu karışımla toparladı. Başka yöntemleri olan varsa merakla bekliyorum!

Bu tarifin etkili olduğunu duymak harika! Ben de benzer bir karışımı kullanıyorum ve içine birazcık neem yağı ekliyorum. Neem yağı, bitkiler üzerindeki zararlılarla mücadelede ekstra bir koruma katmanı sağlıyor. Ayrıca, bu karışım sayesinde orkidelerimi kurtardım; gerçekten işe yarıyor! Denemek istersen, birkaç damla yeterli olacaktır. Başka deneyimleriniz varsa paylaşmaya devam edelim!

Ben de bu karışımı kullanıyorum ve gerçekten çok etkili! Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, birkaç damla lavanta yağı eklemenin etkisini artırdığını fark ettim. Hem hoş bir koku veriyor hem de bitleri uzaklaştırmada ekstra bir yardım sağlıyor. En zorlu mücadelem ise orkide bitkilerimle olmuştu; bu karışım sayesinde onları kurtardım. Senin başka önerilerin var mı?

Ben de bu karışımı denemiştim ve gerçekten işe yarıyor. Ekstra olarak birkaç damla nane yağı ekliyorum, hem böcekler uzaklaşıyor hem de hoş bir koku bırakıyor. En zorlu bitkim ise fesleğenlerimdi; sarımsaklı sirke karışımı sayesinde, bitlerden kurtulup canlandılar. Denemeye değer! Tecrübelerini paylaşmaya devam et, merakla bekliyorum.

Bu karışım gerçekten harika çalışıyor, değil mi? Ben de buna biraz biberiye yağı ekleyerek denemiştim, etkisini artırdığını düşünüyorum. Güllerimdeki kara lekeleri çok daha hızlı bir şekilde yok etti. Senin tarifin de oldukça iyi sonuç vermiş anlaşılan, tebrikler! Bitkilerinle ilgili başka deneyimlerini de duymak isterim.

Geri