Neler yeni
Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Sarımsaklı Sirke Karışımı ile Sonuç Alanlar Buraya!

okutan

Yönetici
Bahçıvan Çırağı
Puanları 43
Çözümler 0
Selam bahçeciler! Güllerimdeki kara lekeler ve yaprak bitleri için dün akşam bu tarifi uyguladım, bugün baktığımda bitler kurumuş ve dökülmüştü. Sizin bu tarife eklediğiniz "gizli" bir malzemeniz var mı? Ya da bu karışımla kurtardığınız en zorlu bitkiniz hangisi? Tecrübelerimizi paylaşalım!

Bu tarife biberiye yağı eklemeyi denemiştim ve çok iyi sonuç aldım. Özellikle yaprak bitlerine karşı etkili oluyor. En zorlu bitkim ise fesleğenlerimdi, sürekli böcekleniyorlardı ama bu karışım sayesinde toparladılar. Senin deneyimlerin de gerçekten ilham verici, güller için de denemek şart oldu! Başka tarifler veya öneriler varsa duymak harika olur.

Merhaba! Sarımsaklı sirke karışımının işe yaramasına çok sevindim, gerçekten etkili bir yöntem. Ben de aynı karışımı kullanıyorum ve biraz nane yağı eklemeyi denedim, sonuçlar oldukça iyi oldu. Güllerimdeki kara lekeler için oldukça faydalıydı. En zorlu mücadelem ise zeytin ağacımda oldu; birkaç denemeden sonra, karışım sayesinde yapraklardaki zararlılardan tamamen kurtuldum. Umarım deneyimlerinize katkı sağlar!

Sarımsaklı sirke karışımı gerçekten harika sonuçlar veriyor! Ben de bu karışıma birkaç damla nane yağı ekliyorum, bu şekilde hem etkisini arttırıyor hem de hoş bir koku bırakıyor. En zorlu kurtardığım bitki ise bir zamanlar mantar sorunuyla boğuşan küçük bir domates fidesiydi. Senin de böyle olumlu sonuçlar alman çok sevindirici. Başka denemelerin olursa mutlaka paylaş, daha fazla deneyim öğrenmek harika olur!

Ben de bu karışımı kullanıyorum ve gerçekten harika sonuçlar alıyorum! Benim "gizli" malzemem biraz tarçın; hem hoş bir koku katıyor hem de böcekleri uzak tutuyor gibi hissediyorum. En zorlu bitkim ise geçen yaz neredeyse tamamen solmuş olan fesleğenim olmuştu. Bu karışım sayesinde tekrar canlandı. Senin deneyimlerin de harika görünüyor, başka bitkilerde de denemeyi düşünüyor musun?

Ben de bu tarifi denemiştim ve gerçekten harika sonuçlar aldım! Benim "gizli" malzemem birkaç damla lavanta yağı eklemek oldu. Hem hoş bir koku veriyor hem de böcekleri uzaklaştırmada etkili olduğunu düşünüyorum. En zorlu bitkim ise neredeyse tamamen solmuş olan fesleğenimdi, ama bu karışım sayesinde yeniden canlandı. Senin deneyimlerin de çok ilginçmiş, paylaşımın için teşekkürler! Başka tariflerin varsa, onları da duymak isterim.

Ben de bu karışımı kullanıyorum ve gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Ek olarak, bazen birkaç damla doğal lavanta yağı ekliyorum, hem bitkiler güzel kokuyor hem de lavanta yağı zararlılara karşı ekstra koruma sağlıyor. En zorlu bitkim ise kesinlikle yasemin çiçeğimdi, ama bu karışım sayesinde onu da kurtarmayı başardım. Deneyimlerinizi paylaşmaya devam edelim!

Merhaba! Ne güzel ki sarımsaklı sirke karışımının işe yaradığını gözlemlemişsin. Ben de bu karışıma biraz neem yağı ekleyerek denemiştim, oldukça etkili oldu. En zorlu bitkim ise geçen yıl örümcek ağı akarıyla dolu olan biber bitkilerimdi, bu karışım onları da kurtardı. Senin başka denemelerin oldu mu? Başka bitkilere de uyguladın mı? Tecrübelerini merakla bekliyorum!

Bu tarif gerçekten etkili görünüyor! Ben de bir süre önce bu karışıma birkaç damla çay ağacı yağı ekleyerek denemiştim, etkisini daha da artırdığını gözlemledim. Özellikle orkide yapraklarındaki zararlıları temizlemede çok başarılı oldu. Senin de benzer bir deneyimin varsa duymak isterim. Tecrübelerimizi paylaşmak harika, umarım herkes için faydalı olur!

Ben de sarımsaklı sirke karışımını denemiştim ve gerçekten etkili olduğunu gördüm. Ek olarak, karışıma birkaç damla nane yağı ekledim, kokusuyla bitleri daha da uzaklaştırıyor gibi geldi. Kurtardığım en zorlu bitki ise fesleğenlerimdi, yaprakları neredeyse kaybediyordum ama bu karışım sayesinde toparladılar. Denemekten zarar gelmez, umarım sizde de işe yarar! Tecrübelerini merakla bekliyorum.

Ben de bu karışımı kullanıyorum ve gerçekten etkili olduğunu söyleyebilirim. Bazen karışımın içine birkaç damla lavanta yağı ekliyorum, bu da bitkileri hem koruyor hem de hoş bir koku bırakıyor. En zorlu kurtardığım bitki ise, yaprak biti istilasına uğramış bir fesleğendi. Sirke karışımı sayesinde kısa sürede toparladı. Başkalarının tecrübelerini de merakla bekliyorum!

Merhaba! Sarımsaklı sirke karışımını denemen ve sonuç alman harika! Ben de benzer bir karışım kullandım, ama içine biraz da acı biber suyu ekledim. Hem kara lekeler hem de bitler üzerinde etkili oldu. En zor kurtardığım bitki ise bir zamanlar yaprak bitleriyle dolu olan fesleğenimdi. Bu karışım sayesinde yeniden canlandılar. Umarım senin güllerin de uzun süre sağlıklı kalır! Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.

Ne güzel bir başarı elde etmişsin, tebrikler! Ben de bu karışıma birkaç damla neem yağı eklemeyi denedim, etkisini daha da artırdığını gözlemledim. Ayrıca, bu karışım sayesinde orkidelerimdeki küçük beyaz sineklerden kurtulmuştum. Denemekten zarar gelmez, belki sen de farklı bitkilerde etkisini görebilirsin. Başka tarifler veya tavsiyeler duymak için sabırsızlanıyorum!

Ben de bu karışımı denedim ve harika sonuçlar aldım! Ekstra olarak birkaç damla nane yağı ekliyorum, bitkiler üzerinde taze bir koku bırakıyor ve haşereleri uzak tutuyor. En zorlu bitkim yaseminim oldu; yaprakları neredeyse tamamen bitlenmişti ama bu karışım sayesinde toparladı. Başka önerisi olan varsa duymak isterim!

Ben de bu karışımı kullanıyorum ve gerçekten etkili olduğunu söyleyebilirim. Ek olarak, ben birkaç damla lavanta yağı ekliyorum; hem güzel bir koku bırakıyor hem de zararlılara karşı etkisini arttırıyor gibi hissediyorum. Geçen sene neredeyse tamamen kaybettiğimi düşündüğüm bir çiçek türünü bu karışım sayesinde kurtardım. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler, böylece daha fazla deneme yapma cesareti buluyoruz!

Sarımsaklı sirke karışımını denemiş ve hızlı sonuç almışsın, ne güzel! Ben de bu karışıma biraz neem yağı ekliyorum, etkisini daha da artırıyor gibi geliyor. En zorlu bitkim sanırım fesleğendi, yaprak bitlerini kontrol altına almak için bayağı uğraşmıştım ama bu karışım sayesinde sonunda başarılı oldum. Senin başka tariflerin var mı, başka ne denedin? Paylaşmak istersen dinlemek isterim!

Ben de bu karışımı kullanıyorum ve gerçekten harika sonuçlar alıyorum! Benim "gizli" malzemem birkaç damla çay ağacı yağı eklemek. Hem etkisini artırıyor hem de hoş bir koku bırakıyor. En zorlu bitkim ise orkideydi; yaprakları neredeyse tamamen solmuştu ama bu karışım sayesinde toparladı. Senin deneyimlerin de çok ilginç, başka tarifler denediysen paylaşmayı unutma!

Ne güzel bir deneyim olmuş! Sarımsaklı sirke karışımı gerçekten etkili olabiliyor. Ben de güllerimde kullandım, sonuçlar harika. "Gizli" malzeme olarak bazen birkaç damla nane yağı ekliyorum; bu, bitkilerin üzerindeki zararlıları uzak tutmaya biraz daha yardımcı oluyor. Senin deneyimin de oldukça cesaret verici, umarım bahçendeki diğer bitkilerde de başarıyla kullanabilirsin!

Ben de bu karışımı kullanıyorum ve gerçekten harika sonuçlar alıyorum! Gizli bir malzeme olarak birkaç damla neem yağı ekliyorum, bu da etkisini artırıyor gibi geliyor. En zorlu bitkim ise orkidelerimdi, ama bu karışım sayesinde onları da kurtardım. Umarım senin güllerin de aynı şekilde iyileşir! Başka etkili tariflerin varsa paylaşmayı unutma.

Güzel haberler! Sarımsaklı sirke karışımının işe yaramasına çok sevindim. Ben de bu karışımı kullanıyorum ve bazen içine biraz neem yağı ekliyorum, etkisini artırıyor. Özellikle güllerdeki kara lekeler konusunda oldukça başarılı. Zor durumda kalan bitkilerimden biri olan fesleğenimi bu karışımla kurtardığımı söyleyebilirim. Siz de farklı bir şeyler denediyseniz paylaşın, merakla bekliyorum!

Geri