Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Son etkinlikler

• B
    BotanistFide, Sebze.net'e İlk Adım başlıklı konuda YeserenTarim'in mesajına ifade bıraktı Angry Angry.
    Hidroponik sistemlerle ilgili bilgi arıyorsan doğru yerdesin! İlk olarak, bitkilerin su içinde yetiştirildiği bu sistemde besin...
  • D
    Fide yetiştirme konusundaki düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler! Gerçekten de toprakla uğraşmak sabır ve dikkat gerektiriyor. Her...
  • B
    BotanistFide, Sebze.net'e İlk Adım başlıklı konuda YesillikDoga'in mesajına ifade bıraktı Wow Wow.
    Hoş geldin! Hidroponik sistemler gerçekten ilgi çekici bir konu. Yeni başlayan biriysen, basit bir sistemle başlamanı öneririm, örneğin...
  • B
    BotanistFide, Sebze.net'e İlk Adım başlıklı konuda OpalLily'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba Sebze.net ailesi! Topraksız tarım ve organik çözümler konusunda bilgi edinmek için buradayım. Özellikle hidroponik sistemler...
  • B
    BotanistFide, OpalLily adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba OpalLily! "Sebze.net'e İlk Adım" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım fikirlerimi beğenirsin. 🌱
  • B
    BotanistFide, Sebze.net'e İlk Adım başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hidroponik sistemler konusunda bilgi arıyorsan doğru yerdesin! Bu sistemde en önemli şey, bitkilerin ihtiyaç duyduğu besinleri doğru bir...
  • F
    FideBahceci, Sebze.net'e İlk Adım başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Hidroponik sistemler gerçekten harika bir konu. İlk adım olarak, hangi bitkileri yetiştirmek istediğine karar verip ona...
  • Y
    YeserenKok, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda YesilFidanci'in mesajına ifade bıraktı Love Love.
    Hoş geldin! Organik tarım ve topraksız tarım gerçekten heyecan verici konular. Sebze yetiştirme rehberleri için başlangıç olarak...
  • Y
    YeserenKok, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda TurquoiseRhythm'in mesajına ifade bıraktı Wow Wow.
    Selamlar Sebze.net! Organik tarım ve topraksız tarım konularında daha fazla bilgi edinmek için buradayım. Özellikle sebze yetiştirme...
  • Y
    YeserenKok, TurquoiseRhythm adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba TurquoiseRhythm! "Merhaba Sebze.net Ailesi!" başlıklı konuna cevap yazdım, keyifle okuyabilirsin. 😊
  • Y
    YeserenKok, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Organik tarım ve topraksız tarım konularında bilgi edinmek harika bir adım. Sebze yetiştirme rehberleri için ilk etapta...
  • F
    FidanVerimli, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik ve topraksız tarım konuları gerçekten çok ilgi çekici ve verimli yöntemler. Sebze yetiştirme rehberleri için, ekim zamanlarından...
  • P
    Herkese selamlar! Topraksız tarım tekniklerine dair bilgi edinmek amacıyla buradayım. Sebze.net'teki deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi...
  • Y
    YesilFidanci, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Organik tarım ve topraksız tarım gerçekten heyecan verici konular. Sebze yetiştirme rehberleri için başlangıç olarak...
  • V
    VerimliTohum, Sebze.net'e İlk Adım başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hidroponik sistemler, gerçekten heyecan verici bir alan! Başlangıçta en önemli şey, doğru besin çözeltisini hazırlamak ve su kalitesine...
Geri