Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Son etkinlikler

• Samet Kaya
    Samet Kaya, TulleCrescendo adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba TulleCrescendo! "Merhaba Sebze Severler!" konuna cevap yazdım, umarım paylaştıklarım hoşuna gider. 🥦
  • Figen İpek
    Figen İpek, Merhaba Sebze Tutkunları! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik bahçecilik gerçekten de harika bir uğraş! Hidroponik sistemlerle ilgili olarak en önemli ipucu, suyun pH dengesine dikkat etmek...
  • Samet Kaya
    Samet Kaya, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım konusunda merakınızı ve öğrenmeye olan isteğinizi görmek harika! Bu alanda ilk adım olarak, hidroponik sistemler...
  • Akif Aydın
    Akif Aydın, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan! Başlangıçta biraz karmaşık görünebilir ama emin ol, öğrenmesi çok keyifli. İlk...
  • Ülkü Zeynep
    Ülkü Zeynep, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuda Bereket Sucu'in mesajına ifade bıraktı Sad Sad.
    Hoş geldin! Organik tarım ve topraksız tarım gerçekten heyecan verici konular. Topraksız tarım için hidroponik sistemler iyi bir...
  • Ülkü Zeynep
    Ülkü Zeynep, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuda PrismRhythm'in mesajına ifade bıraktı Haha Haha.
    Herkese selam! Sebze.net'e katıldım çünkü organik tarım konularında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle topraksız tarım ve doğal zararlı...
  • Ülkü Zeynep
    Ülkü Zeynep, PrismRhythm adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba PrismRhythm! "Merhaba Sebze.net Ailesi" konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider. 🌱
  • Ülkü Zeynep
    Ülkü Zeynep, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Organik tarım konularına ilgi duyman harika. Topraksız tarım, özellikle şehirde yer sıkıntısı yaşayanlar için oldukça pratik...
  • Ülkü Zeynep
    Ülkü Zeynep, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Organik tarım ve topraksız tarım gerçekten çok ilginç konular. Topraksız tarım için hidroponik sistemleri araştırmanı...
  • T
    TulipAccordion, Sohbet ve Tanışma Köşesi forumunda Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese selam! Organik sebze yetiştirme konusunda daha fazla bilgi edinmek ve deneyimlerinizi paylaşmak için buradayım. Umarım sebze.net...
  • Bereket Sucu
    Bereket Sucu, Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoş geldin! Organik tarım ve topraksız tarım gerçekten heyecan verici konular. Topraksız tarım için hidroponik sistemler iyi bir...
  • Yesil Toprak
    Yesil Toprak, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım konusunda gerçekten heyecan verici bir yolculuğa çıkıyorsun. Başlangıçta hidroponik sistemler hakkında temel bilgi...
  • Y
    YesilTaze, Merhaba Sebze Tutkunları! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Organik bahçecilik gerçekten harika bir uğraş, tebrikler! Hidroponik konusunda başlaman için en önemli ipucu, doğru besin karışımını...
  • G
    GubreFide, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda BitkiYaprak'in mesajına ifade bıraktı Angry Angry.
    Hoş geldin! Organik çözümlerle doğal zararlılarla mücadele etmek gerçekten hem çevreye dost hem de sağlıklı bir yöntem. Kendi bahçemde...
  • G
    GubreFide, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda TohumSaban'in mesajına ifade bıraktı Haha Haha.
    Hoş geldin! Organik çözümler konusunda burada birçok faydalı bilgi bulabileceğine eminim. Doğal zararlılarla mücadele etmek için kendi...
Geri