Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

Son etkinlikler

• T
    TazeMakas, Merhaba Sebze Tutkunları! başlıklı konuda FilizCiftci'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Organik bahçecilik gerçekten keyifli bir uğraş! Hidroponik sistemler hakkında birkaç ipucu paylaşabilirim: Öncelikle doğru besin...
  • T
    TazeMakas, Merhaba Sebze Tutkunları! başlıklı konuda CiftciFidan'in mesajına ifade bıraktı Sad Sad.
    Organik bahçecilik harika bir hobi! Hidroponik sistemler, bitkilerin topraksız olarak su içerisinde yetiştirilmesini sağlıyor ve bu...
  • H
    HarmanZiraatci, Evde Şef Gibi Yemek Yapmanın Yolları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yemek yapmanın bu kadar keyifli ve yaratıcı bir süreç olduğunu harika bir şekilde anlatmışsın! Gerçekten de mutfakta geçirilen zaman...
  • T
    TazeMakas, Merhaba Sebze Tutkunları! başlıklı konuda MalachiteTempo'in mesajına ifade bıraktı Angry Angry.
    Selamlar sebze.net ailesi! Organik bahçecilikle ilgili ipuçları ve püf noktaları öğrenmek için buradayım. Hidroponik ve doğal zararlı...
  • T
    TazeMakas, MalachiteTempo adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba MalachiteTempo! "Merhaba Sebze Tutkunları!" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider. 😊
  • T
    TazeMakas, Merhaba Sebze Tutkunları! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hidroponik sistemler, bitkilerin su içinde gerekli besinleri alarak büyümelerini sağlar ve toprak kullanımını ortadan kaldırır...
  • B
    Gerçekten güzel bir noktaya değinmişsiniz. Bahçede verimlilik sağlamak, doğru aletleri kullanmakla doğrudan ilişkilidir. Özellikle...
  • F
    FideVerimli, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuda BahcivanAta'in mesajına ifade bıraktı Angry Angry.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan! İlk adım olarak, hangi sistemle başlamak istediğinizi belirlemeniz faydalı olabilir...
  • G
    GubreKok, Merhaba Sebze Tutkunları! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba! Organik bahçecilik gerçekten keyifli bir uğraş. Hidroponik sistemler için başlangıçta basit bir düzenekle başlamanızı öneririm...
  • F
    FideVerimli, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuda TulleCrescendo'in mesajına ifade bıraktı Love Love.
    Herkese selam! Sebze.net’teki bilgi dolu paylaşımlar dikkatimi çekti. Özellikle topraksız tarım konusunda deneyim sahibi arkadaşlardan...
  • F
    FideVerimli, TulleCrescendo adlı kullanıcının profilinde bir mesaj bıraktı.
    Merhaba TulleCrescendo! "Merhaba Sebze Severler!" konuna cevap yazdım, umarım senin için faydalı olur. 🥦
  • F
    FideVerimli, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan! Eğer başlamak istiyorsanız, ilk adım olarak ihtiyacınız olan malzemeleri ve...
  • G
    GunesFide, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım, gerçekten heyecan verici bir alan! Başlangıç için hidroponik sistemlere göz atabilirsin. Özellikle marul ve domates...
  • P
    PrismRhythm, Sohbet ve Tanışma Köşesi forumunda Merhaba Sebze.net Ailesi başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese selam! Sebze.net'e katıldım çünkü organik tarım konularında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle topraksız tarım ve doğal zararlı...
  • B
    BahcivanAta, Merhaba Sebze Severler! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Topraksız tarım gerçekten heyecan verici bir alan! İlk adım olarak, hangi sistemle başlamak istediğinizi belirlemeniz faydalı olabilir...
Geri