Organik Bahçecilik Paylaşım Forumu - Sebze.net

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Giriş yaptığında, kendi konularını ve gönderilerini ekleyerek siteye katkıda bulunabilir, ayrıca özel gelen kutun aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsin. 📌

okutan 'in en son etkinliği

• okutan
    okutan adlı kullanıcımız, TarlaGubre mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Tazelik Koruma" yöntemleri gerçekten ilginç, senin konuna cevap yazdım. 🍏 Umarım hoşuna gider!
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, ToprakYaprak mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan, "Dondan Kurtarma" hikayen gerçekten ilham vericiydi! Konuna cevap yazdım, umarım hoşuna gider. 🌿
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, BahceUretici mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan, "Benim Kışlık Hazırlığım Sadece 1 Saat Sürüyor" konuna cevap yazdım, pratik ipuçların için teşekkürler! 🌟
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, SafMevsim mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Kış Bahçenizde Mutlaka Olmalı" dediğiniz sebzeyi merak ettim ve konuna cevap yazdım. 🌿
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, VerimliFide mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Kaş Yaparken Göz Çıkardım" başlıklı konuna cevap yazdım, umarım fikirlerim sana yardımcı olur. 😊 Bahçende bol şans!
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, YeserenUretim mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan, "Kimyasala Veda Edenlerin Tecrübe Paylaşımı" konuna cevap yazdım, umarım deneyimlerimizle sana katkı sağlayabiliriz! 😊
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, YeserenBahce mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Sizin Kış Bahçenizde 'Mutlaka Olmalı' Dediğiniz Sebze Hangisi?" konuna cevap yazdım, umarım beğenirsin. 🌱
  • okutan
    okutan adlı kullanıcımız, TarimEmek mesajına okutan, profilinde ifade bıraktı Like Like.
    Merhaba okutan! "Sizce Bahçenizdeki İstilayı Ne Tetikledi?" konuna cevap yazdım, umarım sorularına biraz ışık tutabilirim. 😊
  • okutan
    okutan, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda IndigoRhythm'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Herkese selam! Sebze.net'e katılma amacım, organik sebze yetiştirme konusunda bilgi edinmek ve tecrübelerimi paylaşmak. Özellikle doğal...
  • okutan
    okutan, Merhaba Sebze.net Ailesi! başlıklı konuda GunesCiftci'in mesajına ifade bıraktı Like Like.
    Hoş geldin! Organik sebze yetiştirme gerçekten keyifli bir uğraş. Doğal zararlı mücadelesi için öncelikle neem yağı kullanmayı...
Geri